BIJZONDER

Smaakvol

Bijzonder smaakvol

Koop jij brood of banket van Nedertarwe dan maak je een bewuste keuze voor kwaliteit en smaak, en help je de wereld een beetje beter achter te laten voor jou naasten. Wit, bruin, volkoren én banket. De versgebakken Nedertarwe producten zijn altijd heerlijk krokant, lekker mals en super lekker. Precies zoals het hoort.

Onder het toeziend oog
van de meester boulanger

“Na jarenlange ontwikkeling is het gelukt om met vakmanschap en passie graan uit Nederland op topniveau te brengen. Als Meester Boulanger ben ik nauw betrokken bij de allereerste ontwikkeling van het Nedertarwe meel en de bloem in de molen. Als één van de slechts zeven Meester Boulangers in Nederland kijk ik kritisch naar kwaliteit. 
Baktechnische eigenschappen die belangrijk zijn zoals de bakaard, verwerking en malsheid, maar ook een goede kneedtolerantie. Ik ben er trots op dat Nedertarwe nu zo is ontwikkeld dat elke bakker met Nedertarwe het lekkerste en meest duurzame brood kan bakken.”

 

Wietse Schiere – Meester Boulanger werkzaam bij Royal Koopmans

Topkwaliteit staat

Uit onafhankelijk sensorisch onderzoek is naar voren gekomen dat de malsheid en het broodvolume
van Nedertarwe van topniveau is. Het krijgt een hoog rapportcijfer in vergelijking met andere (buitenlandse) bloem- & meelsoorten.